Mijn naam is Alex Wegh en ik werk sinds augustus als consultant bij Student Consultant. Op dit moment zit ik in het 4e jaar van mijn bachelor Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit. Bij deze multidisciplinaire studie leer ik over onder andere wiskunde, statistiek, IT en psychologie. Mijn grote persoonlijke interesse ligt voornamelijk bij het vakgebied data science (een combinatie van statistiek en IT), maar andere onderdelen van AI, zoals bijvoorbeeld robotica, weten ook altijd mijn enthousiasme te wekken. Bij mijn studie worden erg veel opdrachten gedaan in groepsverband, waardoor ik gewend ben om in teamverband werken en communicatief vaardig ben. 

Als consultant denk ik veel toe te kunnen voegen aan een bedrijf dat IT-oplossingen nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een transitie naar datagedreven werken. Niet alleen mijn kennis van data architecture en data science, maar ook de kennis die ik heb opgedaan door de trainingen bij Student Consultant maken mij geschikt voor deze taak. Ook bedrijven die simpelweg behoefte hebben aan een nieuw perspectief en advies van een jonge student die is opgegroeid met de hedendaagse technologie zijn op het juiste adres. 

Ik hoop via Student Consultant veel mensen te ontmoeten en ervaring op te kunnen doen als consultant, om te bepalen of dit een beroep is dat ik graag wil beoefenen na mijn studie. Ik heb enorm veel zin in mijn tijd bij Student Consultant, en om samen met mijn collega’s ons best te doen op de projecten die ons wachten! 

Opleiding:

  • BSc Artificial Intelligence

Organisatorische functie:

  • Talent Development

 

Onze Consultants