Mijn naam is Bart Smedts en sinds september ben ik werkzaam bij Student Consultant. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de opleiding International Business met een specialisatie in Emerging Markets. Via mijn studie heb ik geleerd over alle facetten van het bedrijfsleven in meerdere regio’s, dus van finance tot supply chain management in zowel de ontwikkelde als de ontwikkelende wereld. Persoonlijk zie ik mijzelf als een jongen die graag met anderen samenwerkt en een frisse blik op zaken kan werpen. Voornamelijk tijdens projecten gerelateerd aan mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik energie haal uit het oplossen van lastige bedrijfskundige problemen. Student Consultant voelt daarom voor mij als een goede stap voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ik hoop nog veel uitdagingen te trotseren bij interessante projecten! 

Het werk bij Student Consultant staat mij toe om mijzelf te kunnen verdiepen in allerlei bedrijfskundige vraagstukken, iets wat ik zeer interessant vind. De combinatie tussen het toepassen van opgedane kennis én de mogelijkheid om ervaring op te doen door samen te werken met mensen uit het bedrijfsleven was voor mij de reden om bij Student Consultant aan de slag te gaan. Mijn interesses zijn erg breed en ik houd ervan om moeilijke problemen op te lossen of huidige situaties te verbeteren. Een baan binnen de consultancy is daarom een mooie kans om dit ook echt in de praktijk toe te passen op real-life cases.  

Opleiding:

  • BSc International Business

Organisatorische functie:

  • Talent Development

 

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder