Mijn naam is Beau en ik werk sinds mei bij Student Consultant in de functie van consultant. Komend academisch jaar begin ik mijn master in Financial Economics aan Maastricht University waar ik verbredende kennis hoop op te doen in het gebied van finance en de bredere economie die daarmee verbonden staat. Desalniettemin, hoop ik in de toekomst mijn skills toe te passen op het gebied van niet alleen finance, maar ook management consultancy en heb ik een interesse in leadership coaching. Naast mijn studie ben ik erg actief in het studenten leven en heb daardoor ook mijzelf op persoonlijk niveau erg ontwikkeld.

Ik hoop mij gedurende mijn tijd bij Student Consultancy op professioneel gebied te ontwikkelen en mijn weg te vinden in de wereld van consultancy. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk en ben daarom blij beland te zijn geraakt bij een jonge groep ambitieuze studenten die elkaar kunnen helpen in hun ontwikkeling. Tevens de voornaamste reden waarom ik heb gekozen voor deze organisatie. Daarnaast levert het werken met meerdere bedrijven door verschillende projecten mij de mogelijkheid om te kijken waar mijn interesses in de praktijk liggen en levert het mij een variatie aan ervaring op.

Ik hoop de komende tijd een mooie samenwerking aan te gaan met mijn mede consultants en samen diverse vraagstukken op te lossen voor bedrijven. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan

Opleiding:

  • BSc Economics and Business Economics
  • MSc Financial Economics

Organisatorische functie:

  • Marketing

 

Beau van Student Consultant