Ik ben Bram van Zon en werk sinds maart 2022 bij Student Consultant, momenteel werk ik aan een project binnen de HR-afdeling van KPN. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor in Business Economics aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In deze bachelor heb ik veel geleerd over de verschillende aspecten die bijdragen aan het functioneren van een succesvolle organisatie. Uiteenlopend van de ‘soft’ side waar het managen van mensen erg de nadruk heeft en de ‘hard’ side waar door middel van cijfers en berekeningen de juiste keuzes gemaakt worden. Naast deze studie heb ik ook een minor gevolgd in informatica en informatiekunde, wat mijn interesse erg heeft aangewakkerd voor deze steeds meer groeiende en belangrijkere sector. Buiten mijn studie heb ik me ook altijd bezig gehouden met nevenactiviteiten die toegedragen hebben aan mijn huidige skill-set.

De reden dat ik mij aan heb gesloten bij Student Consultant is zodat ik mijn theoretische kennis kan gaan toepassen in de praktijk en daardoor zelf met een meer kritische blik kan gaan kijken naar de dingen die ik geleerd heb. Toepassen wat ik geleerd heb en bijschaven wat wellicht in de praktijk anders gaat dan in de theorie.

Ik ben gemotiveerd om op deze manier tot nieuwe inzichten te komen door middel van de hulp van de L&VS groep, collega’s en bedrijven waar ik projecten voor zal gaan draaien. Mijn doel is om verschillende projecten op te nemen en zo mijn kennis zo breed mogelijk te maken, ik ben ervan overtuigd dat Student Consultant voor mij daarvoor de juiste plek is!

Opleiding:

  • BSc Business Economics

Organisatorische functie:

  • Marketing