Ik ben Britt van den Berg en sinds februari werk ik als consultant bij de organisatie Student Consultant. Momenteel volg ik de master Innovation management aan de Technische Universiteit in Eindhoven, daarnaast ben ik ook bezig met mijn master Strategic management aan Tilburg University. In mijn master Innovation management leer ik veel over het ontwikkelen en implementeren van innovaties. Verder leer ik hier veel over modelleren en statistisch onderzoeken. Daarnaast leer ik in mijn master Strategic management over strategieën van organisaties en hoe deze in alle mogelijke opzichten gemanaged kunnen worden. Deze studies hebben mijn interesse in het consultancy vakgebied enorm geprikkeld. Daarnaast ben ik actief in verschillende extra-curriculaire activiteiten, waar ik mijn soft skills ontwikkel. 

Ik heb ervoor gekozen mijzelf aan te sluiten bij Student Consultant om mijn theoretische kennis in de praktijk toe te gaan passen. Verder verwacht ik hier relevante werkervaring op te doen in de consultancy en tevens sprongen te maken op professioneel gebied. Daarnaast bied Student Consultant een unieke kans om mij ook op ondernemend vlak te ontwikkelen door het uitvoeren van organisatorische functies. 

De komende tijd ga ik aan de slag met het oplossen van complexe vraagstukken van verschillende organisaties. Ik heb ontzettend zin in de komende tijd bij Student Consultant en ga dit met veel enthousiasme tegemoet! 

Opleiding:

  • BSc Bedrijfseconomie
  • MSc Strategic Management
  • MSc Innovation Management

Organisatorische functie:

  • Talent Development