Ik ben Charlotte Schipper, en ik ben sinds maart 2023 werkzaam bij als consultant bij de organisatie Student Consultant. Momenteel volg ik daarnaast de Master International Business: Management, Change & Consultancy aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens deze Master en mijn voorgaande Bachelor in International Business heb ik veel geleerd over veranderingen aanbrengen binnen bedrijven en hoe werknemers hier op reageren. Daarnaast leer ik hoe consultants te werk gaan binnen bedrijven. Hierdoor is mijn interesse in het consultancy vak gegroeid en ben ik op zoek gegaan naar iets waar ik mijn interesses kon implementeren. 

Daarom ben ik bij Student Consultant aangesloten om ervaring op te doen in het vakgebied van consultancy. Door het daadwerkelijk uitvoeren van projecten kan ik mijn opgedane kennis vanuit mijn studie toepassen en kan ik op deze manier mijzelf ontwikkelen. 

Ik kijk er naar uit om mijn motivatie en interesse in dit vakgebied in te zetten om lastige vraagstukken voor bedrijven op te lossen en zo tot een mooi resultaat te komen. Ik kijk er daarom erg naar uit om projecten te gaan uitvoeren binnen Student Consultant. 

Opleiding:

  • BSc International Business
  • MSc International Business: Management, Change & Consultancy

Organisatorische functie:

  • Business Development