Ik ben Colin Eijer en ben sinds maart actief bij Student Consultant. In Maastricht ben ik momenteel bezig met mijn laatste jaar BSc Economics & Business Economics. Tijdens deze studie heb ik kennis opgedaan op het gebied van management, strategie en economics. Deze kennis pas ik graag toe in de praktijk om samen met klanten het beste in het bedrijf naar boven te halen, maar ook om mijzelf te ontwikkelen.

Ik heb voor Student Consultant gekozen, omdat zij studenten de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen voor een hoge kwaliteit voor de klanten. Door het brede scala aan projecten is er voor iedereen een project dat bij hem of haar past. Ik hoop ook bij verschillende sectoren bezig te mogen zijn met projecten om mijn ervaring in de praktijk te vergroten.

Samen met de consultants van L&Vs Group zorg ik voor kwaliteit in mijn projecten. Ik ben een echte teamspeler en kijk er naar uit om samen met klanten en andere consultants aan het werk te gaan en zo mijn ambities waar kan maken.

Opleiding:

  • BSc Economics & Business Economics

Organisatorische functie:

  • Business Development