Ik ben Daan ten Dolle en ben sinds maart actief als consultant bij Student Consultant. Daarnaast studeer ik Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met het afronden van het tweede jaar van mijn bachelor. Mijn bachelor Bedrijfskunde stelt me in staat om in contact te komen met veel nieuwe informatie. Aangezien ik kritisch en analytisch ben, vind ik het leuk om deze nieuwe informatie te onderzoeken en in mij op te nemen. Uit deze nieuwe informatie kan ik snel goed onderbouwde conclusies en meningen vormen, waardoor ik mij volledig kan verdiepen in nieuwe onderwerpen en de juiste vragen kan stellen om het onderwerp verder te begrijpen. Daarnaast ben ik een sociaal individu dat energie krijgt van het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Mijn bachelor leer ik met name op theoretisch vlak, bij Student Consultant pas ik delen van deze theoretische kennis toe in de praktijk. Daarnaast doe ik enorm veel praktische ervaring op die ervoor zorgt dat ik bij optimaal kan ontwikkelen. Door deze combinatie ontwikkel ik mij op zowel theoretisch als praktisch vlak. Bij Student Consultant leer ik de consultancy wereld kennen onder begeleiding van ervaren en professionele consultants, met name afkomstig van BluPoint. Daarnaast voer ik binnen Student Consultant een organisatorische functie uit die mij in staat stelt om ondernemingsvaardigheden verder te laten ontwikkelen. Deze ondernemingsvaardigheden doe ik ook op tijdens mijn werkzaamheden voor TendolleMedia, dit is een bedrijf van mijn broer, die wij ooit samen hebben opgericht.

Opleiding:

  • BSc Bedrijfskunde

Organisatorische functie:

  • Business Development