Ik ben Daniël van der Lugt en ben sinds oktober 2022 werkzaam als consultant bij Student Consultant. Ik volg momenteel de bachelor Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Deze studie draait om optimalisatie van bedrijfsprocessen, denk hierbij aan hoe bedrijven hun werknemers gemotiveerd houden maar ook hoe ze het best hun opslag kunnen beheren. Deze opgedane kennis kan ik toepassen in mijn baan als consultant. Naast mijn studie heb ik extra-curriculaire activiteiten gedaan die mijn soft skills hebben ontwikkeld, deze skills zijn handig voor het werken in groepsverband. Ik ben bij Student Consultant gaan werken om mijzelf op professioneel gebied te ontwikkelen en om aan mijn cv te werken. Daarnaast biedt Student Consultant mij de uitdaging die ik zocht in de vorm van consultancy projecten en een interne organisatorische functie. De academische kennis die ik heb opgedaan kan ik bij Student Consultant eindelijk in de praktijk gaan toepassen wat mij verder zal ontwikkelen en motiveren. Ik ben gemotiveerd en gestructureerd en zal met ondersteuning van Student Consultant en haar partners vraagstukken van bedrijven op gaan lossen. Ik ben enthousiast om uitdagende projecten uit te gaan voeren en om mijn steentje bij te dragen aan de groei van Student Consultant!

Opleiding:

  • BSc Technische Bedrijfskunde

Organisatorische functie:

  • Talent Development