Ik ben Deborah Luijendijk en sinds februari werk ik als consultant bij de organisatie Student Consultant. Ik volg momenteel de master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens mijn master leer ik veel over het creëren, implementeren en het veranderen van de strategieën van organisaties in industrieën die constant veranderen. Hierdoor is mijn interesse in consultancy sterk gegroeid. Tijdens mijn studie heb ik ook verschillende extra-curriculaire activiteiten gedaan waar ik veel skills heb opgebouwd die ik met mijn kennis wil gaan toepassen in de praktijk.

Ik heb mij bij Student Consultant aangesloten om relevante werkervaring op te doen en mijzelf op professioneel gebied verder te ontwikkelen. Door het uitvoeren van uitdagende projecten kan ik mijn theoretische kennis toepassen in de praktijk en het consultancy vak beter leren kennen. Daarnaast kan ik mijn ondernemersvaardigheden verder ontwikkelen door een organisatorische functie uit te voeren.

Ik ben gemotiveerd en resultaatgericht en ik ga onder toeziend oog van de L&VS groep bedrijven helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Ik hoop de komende tijd veel diverse projecten uit te voeren en ik kijk er naar uit om als consultant bij Student Consultant aan de slag te gaan!

Opleiding:

  • BSc Business Administration
  • MSc Strategic Management

Organisatorische functie:

  • Human Capital