Mijn naam is Fabian van Riesen en sinds maart ben ik werkzaam bij Student Consultant. Momenteel volg ik de bachelor international business administration aan Tilburg University. Tijdens deze bachelor leg ik een stevige basis voor een carrière in het internationale bedrijfsleven. De focus ligt hierbij op alle functionele aspecten van bedrijven, aangevuld met sociaal georiënteerde vakken. Dit uit zich in vakken zoals management accounting, finance en supply chain management. Daarnaast ben ik ook actief in verschillende commissies bij mijn studentenvereniging en ben ik lid van T.H.D Vatos. Op deze manier ontwikkel ik mijzelf niet alleen op academisch niveau, maar via extra-curriculaire activiteiten ook qua soft skills.

Ik heb mij bij Student Consultant aangesloten om vergaarde theoretische kennis te gaan combineren met de praktijk. Hiernaast ben ik enthousiast om een echte uitdaging aan te gaan en bedrijven te helpen bij het oplossen van hun vraagstukken. Via deze weg, en het meedraaien binnen Student Consultants organisatorische functies, hoop ik dan ook een voorproefje te krijgen van de echte consultancy wereld.

Ik ben erg gemotiveerd om mijn huidige skills/kennis te gaan gebruiken en uit te breiden. Ik hoop de komende jaren zoveel divers mogelijke projecten uit te voeren en het maximale uit mijn tijd bij Student Consultant te halen

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Managing Consultant