Mijn naam is Floor van Gulik en sinds juli ben ik werkzaam als consultant bij Student Consultant. Naast mijn werk bij Student Consultant ben ik bezig met het afronden van mijn dubbele master Sustainable Finance & Marketing Finance aan Maastricht University. Voorafgaand aan mijn master heb ik de bachelor International Business afgerond aan ZUYD University of Applied Sciences, waarbij ik de mogelijkheid heb gekregen meerdere stages af te ronden in binnen en buitenland en een half jaar gestudeerd heb in het buitenland. Naast mijn studie heb ik niet stil gezeten, en heb ik onder andere een bestuursjaar gedaan bij Integrand Maastricht.

Ik hoop mijn kennis en ervaring verder te kunnen ontwikkelen gedurende mijn tijd bij Student Consultant en kennis te maken met het consultancy vak. Wat mij erg heeft aangetrokken is de intensieve begeleiding van ervaren consultants en het nauw samenwerken met medestudenten om zo een geweldig resultaat neer te kunnen zetten voor projecten.

Door mijn ambitie en doorzettingsvermogen ga ik een uitdaging niet uit de weg, en met deze gedrevenheid hoop ik een waardevolle bijdrage te doen aan Student Consultant. Mijn kritische blik en perfectionisme zullen ervoor zorgen dat projecten altijd met zorgvuldigheid en kwaliteit afgeleverd zullen worden. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn collega’s bij Student Consultant aan de slag te gaan!

Opleiding:

  • BSc International Business
  • MSc Sustainable Finance & Marketing Finance

Organisatorische functie:

  • Managing Director