Mijn naam is Gijs Cornielje. Ik ben in november als consultant begonnen bij Student Consultant. Ik studeer Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op deze studie heb ik een diverse set aan skills en kennis opgedaan. Doordat deze studie relatief breed is opgezet, heb ik niet alleen vaardigheden binnen de wereld van het programmeren (bijvoorbeeld: object oriented programming, functional programming en neurale netwerken), maar ook vaardigheden zoals kritisch analyseren en problematieke vraagstukken behandelen. Het vele werken in teams heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn ideeën goed over kan brengen naar anderen.

Ik ben begonnen bij Student Consultant omdat het mij een goede mogelijkheid leek om mezelf verder uit te dagen en ervaring binnen het bedrijfsleven op te doen. Binnen mijn studie wordt er erg veel theorie behandeld. Door Student Consultant kan ik die theorie gebruiken om echte problemen op te lossen. Ook kan ik door de grote variatie binnen de verschillende projecten een beter beeld vormen over de vervolgstappen na mijn studie.
Ik ben als persoon erg gericht op resultaten en kan door mijn gedrevenheid, analytische blik en probleemoplossend vermogen, resultaten van hoogwaardige kwaliteit opleveren. Ik hoop mezelf verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van consultancy door de samenwerking met andere jonge consultants en meer ervaren consultants van L&vS Group aan te gaan.

Opleiding:

  • BSc Artificial Intelligence

Organisatorische functie:

  • Talent Development