Mijn naam is Gijs van Grunsven en ik werk sinds oktober als consultant bij Student Consultant. Momenteel volg ik de master Strategic Management aan Tilburg University, nadat ik mijn bachelor Bedrijfseconomie aan Tilburg University heb afgerond. Tijdens mijn studie leer ik veel op het gebied van strategie en analyses. Mijn interesse voor consultancy is tijdens mijn studie sterk toegenomen door de interessante projecten die ik uit heb mogen voeren.

Bij Student Consultant krijg ik de mogelijkheid om binnen een ambitieus en gedreven team studenten te werken en hoop ik mezelf verder te ontwikkelen op professioneel gebied door veel relevante werkervaring op te doen.

Ik kijk er naar uit veel te leren over verschillende aspecten binnen het bedrijf bij het uitvoeren van een organisatorische functie. Met mijn frisse blik, open visie en opgedane kennis tijdens mijn studie ben ik gemotiveerd en enthousiast om bij Student Consultant aan de slag te gaan en aan veel diverse projecten te werken met als doel een optimaal resultaat te behalen voor de klant!

Opleiding:

  • BSc Bedrijfseconomie
  • MSc Strategic Management

Organisatorische functie:

  • Marketing