Ik ben Jasper Fasen en sinds februari werk ik voor Student Consultant. Momenteel bevind ik mij in de laatste fase van mijn Bachelor Econometrics and Operations Research aan Maastricht University. Vanaf september zal ik starten aan de Master Quantitative Finance aan de Erasmus Universiteit. Gedurende de eerste drie jaar van mijn studie heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van wiskunde, statistiek en programmeren. Naast mijn studie heb ik ook praktische ervaringen opgedaan tijdens het vervullen van rollen binnen diverse commissies en besturen.

Vanuit mijn studieachtergrond ben ik erop getraind om problemen te benaderen vanuit een analytisch perspectief. Binnen de academische wereld zijn modellen vaak abstract en theoretisch. Ik heb mij daarom ook aangesloten bij Student Consultant om de opgedane theoretische kennis om te zetten in resultaatgerichte oplossingen.

Ik kijk ernaar uit om met een divers team aan studieachtergronden bedrijfskundige vraagstukken op te lossen. Door middel van data-gedreven oplossingen wil ik eraan bijdragen dat bedrijven slimmere strategische keuzes maken.

Opleiding:

  • BSc Econometrics and Operations Research

Organisatorische functie:

  • Recruitment