Mijn naam is Jelle Verbakel en ik ben sinds Augustus werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de master Complex Systems Engineering and Management aan de TU Delft. Hiervoor heb ik de bachelor Industrial Engineering (Technische Bedrijfskunde) aan de TU Eindhoven afgerond. Tijdens deze breed en technisch georiënteerde bachelor heb ik kennis opgedaan uit een breed scala aan aspecten over het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Tijdens de master heb ik kennis opgedaan om de kennis uit mijn bachelor toe te passen in complexe systemen en hoe je ontwerpt in deze complexe systemen. Naast mijn bachelor heb ik gewerkt bij een technische groothandel waar ik mijn kennis heb mogen toepassen als parttime voorraadbeheerder.

Bij Student Consultant krijg ik de kans om mijn brede en technische theoretische kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studies toe te passen in de praktijk en deze kennis ook uit te breiden. Aangezien mijn interesse in consultancy een belangrijke factor is geweest voor de keuze van mijn master, was Student Consultant het ideale bedrijf om tijdens mijn studententijd ervaring op te doen in dit vakgebied.

Verder ben ik een leergierig persoon met een sterk doorzettingsvermogen. Ga je iets doen? Zorg dan dat je het goed doet, anders kan je er beter niet aan beginnen. Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met mijn mede consultants van Student Consultant om projecten tot een succes te gaan brengen.

Opleiding:

  • BSc Industrial Engineering
  • MSc Complex Systems Engineering and Management

Organisatorische functie:

  • Acquisitie