Mijn naam is Jordy Haverkamp en sinds maart maak ik deel uit van de organisatie Student Consultant als consultant. Ik studeer en woon in Tilburg waar ik in het tweede jaar van mijn bachelor International Business Administration zit. Door de brede basis die ik bij deze studie leg ben ik in staat om bedrijf gerelateerde vraagstukken op te lossen, deze vaardigheden pas ik dan ook erg graag toe in mijn dagelijkse werkzaamheden binnen Student Consultant. Door de steeds sneller innoverende industrieën is mijn interesse voor de consultancy gegroeid, want hoe gaaf is het om bedrijven op strategisch of financieel gebied te ondersteunen of advies te geven in deze snel veranderende wereld.

Mijn voornaamste doelen waardoor ik bij Student Consultant aan de slag wilde was de uitdagende projecten en de begeleiding van professionele consultants waardoor ik mijzelf kan blijven door ontwikkelen en onderscheiden van de gemiddelde student. Dit alles doe ik

graag in een omgeving met ambitieuze studenten die het beste in elkaar naar boven willen laten halen. Naast de projecten vervult elke student ook nog een organisatorische functie, hierdoor ontwikkelen wij onze ondernemersvaardigheden en leren wij hoe een bedrijf nou echt in elkaar zit en hoe het functioneert.

Ik kijk uit naar de mooie en uitdagende projecten die ik uit mag gaan voeren onder begeleiding van de ervaren consultants binnen L&vS Group en hoop hierdoor een basis te leggen voor een veelbelovende carrière.

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Acquisitie