Mijn naam is Jules Meijer en ik ben werkzaam bij Student Consultant. Op dit moment volg ik mijn Master ‘Management, Economics and Consumer Studies’ aan Wageningen University & Research. Hierbij focus ik me op de specialisatie in de richting consument, waarbij we ons richten op inzicht in consumentengedrag en de hoe dat gebruikt kan worden in het bedrijfsleven. Daarvoor heb ik de Bachelor ‘Bedrijfs- en consumentenwetenschappen’ gevolgd, ook te Wageningen. Ik heb tijdens mijn Bachelor veel geleerd over bedrijfskunde, management en consumentengedrag.  

Het laatste halfjaar van mijn Bachelor ben ik op uitwisseling geweest naar Noorwegen bij het NMBU, bij de faculteit voor Business and Economics. Dit was een hele leerzame periode, waarin ik vele nieuwe mensen heb leren kennen en interessante dingen heb kunnen leren. Met name een excursie naar de ‘Norges Bank’ was heel leuk en leerzaam. De Norges bank beheert het Noorse oliefonds van €1 biljoen en het was super interessant om te leren hoe zij dat aanpakken. Ik streef ernaar om bij Student Consultant een steentje bij te dragen aan leuke projecten en dat ik nieuwe dingen kan leren die me helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Opleiding:

  • BSc Bedrijfs- en consumentenwetenschappen
  • MSc Management, Economics and Consumer Studies

Organisatorische functie:

  • Talent Development

 

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder