Mijn naam is Lars van Werde en ik ben sinds januari werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de bachelor International Business aan Maastricht University. Tijdens deze breed georiënteerde studie heb ik theoretische kennis opgedaan over de strategie, innovatie en management van bedrijven. Naast mijn studie heb ik ook een bestuursjaar gedaan bij Integrand Maastricht, waar ik veel praktische ervaring heb opgedaan door het volgen van vele trainingen. De combinatie van deze praktijkervaring en mijn theoretische kennis hebben voor mijn interesse in de consultancy gezorgd!

De reden waarom ik voor Student Consultant gekozen heb is vanwege de uiteenlopende projecten. Deze projecten in verschillende sectoren spreken mij dan ook erg aan omdat ik mezelf zo perfect kan oriënteren op wat ik wil gaan doen als ik klaar ben met mijn studie. Als consultant bij Student Consultant hoop ik dan ook meerdere projecten in andere sectoren te mogen uitvoeren om zo uiteindelijk meer relevante praktijkervaring op te doen.

Ik ben een assertief persoon die graag resultaatgericht te werk gaat. Door mijn gedrevenheid, kritische blik en toeziend oog van consultants van L&vS Group zorg ik ervoor dat projecten met kwaliteit worden afgeleverd. Ik kijk er dan ook naar uit om samen te werken met een jong en ambitieus team van studenten bij Student Consultant.

Opleiding:

  • BSc International Business

Organisatorische functie:

  • Managing Consultant