Ik ben Lotte Bingen en sinds maart werk ik als consultant bij de organisatie Student Consultant. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie. Deze bachelor volg ik aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik een brede economische kennis opgebouwd en ben ik daarna gaan specificeren in zowel het Nederlandse- als het internationale belastingsysteem. Hierdoor is mijn interesse in Finance en internationaal belastingrecht gegroeid. Naast studeren ben ik ook nog actief bij verschillende commissies bij zowel mijn studievereniging als bij mijn studentenvereniging.   

Ik heb mij bij Student Consultant aangesloten om relevante werkervaring op te doen en mijzelf verder te ontwikkelen in een professioneel gebied. Door het uitvoeren van verschillende projecten kan ik mijn theoretische kennis toepassen in de praktijk. Daarnaast kan ik mijn ondernemingsvaardigheden verder ontwikkelen door de organisatorische functie uit te voeren.  

 Ik ben gemotiveerd en resultaatgericht en daarmee ga ik bedrijven helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Ik hoop in mijn tijd bij Student Consultant diverse projecten uit te gaan voeren. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!  

Opleiding:

  • BSc Fiscale Economie

Organisatorische functie:

  • Business Development