Ik ben Lotte van Tilburg en sinds september werk ik als consultant bij Student Consultant. Momenteel volg ik de master Management van HR en Verandering in de Publieke Sector aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Deze master brengt me veel inzichten over het doorvoeren van verandering. Tijdens mijn studie is mijn interesse in consultancy gegroeid door een stage bij een consultancybureau, en diverse extra-curriculaire activiteiten.

Ik heb me bij Student Consultant aangesloten om mijn praktijkervaring in consultancy te vergroten, en daarnaast ook ervaring op te doen bij bedrijven in de private sector. Verder biedt Student Consultant me vele mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen, door maandelijks trainingen aan te bieden en door het uitoefenen van een organisatorische functie.

De verandering en procesoptimalisatie die in onze complexe samenleving plaatsvindt interesseren mij omdat ze met zoveel verschillende aspecten samenhangen. Bij Student Consultant kan ik deze interesse goed combineren met de theorie uit mijn studie, zodat ik samen met mijn collega’s tot adviezen van hoge kwaliteit kan komen.

Opleiding:

  • BSc Bestuurskunde
  • MSc Management van HR en Verandering in de Publieke Sector

Organisatorische functie:

  • Human capital