Mijn naam is Luca Pamboer en ik werk sinds juni als consultant bij Student Consultant. Dit combineer ik met het derde jaar van mijn bachelor in Artificial Intelligence. Deze relatief nieuwe studie geeft mij de theoretische kennis om kunstmatige intelligentie in te zetten in verschillende sectoren om zo processen te optimaliseren en verspilling te reduceren waardoor de kosten verminderen en de winstgevendheid zal verbeteren. Dat is precies ook waar mijn interesse ligt! De uitgebreide theoretische kennis zorgen echter ook voor een behoefte bij mij om praktische ervaring op te doen. Student Consultant biedt me die mogelijkheid.

Ik heb voor Student Consultant gekozen vanwege de unieke projecten die aangeboden worden. De projecten zijn verdeeld over diverse sectoren en zorgen voor een enorme verbreding van mijn visie. Dat is perfect voor het vinden van mijn uiteindelijke richting.

Ik ben een gemotiveerd persoon met sterke communicatieve vaardigheden. De motivatie in combinatie met mijn kennis en de begeleiding van de L&vS groep zorgen voor een gegarandeerde kwaliteit van de te leveren diensten die we voor onze klanten mogen uitvoeren. Ik ben enorm blij dat ik onderdeel ben van de groep van jonge en ambitieuze studenten van Student Consultant.

Opleiding:

  • BSc Artificial Intelligence

Organisatorische functie:

  • Managing Consultant