Mijn naam is Maaike Willekes en sinds februari ben ik werkzaam bij Student Consultant. Na mijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie in Tilburg ben ik gestart met de master Marketing Analytics, welke ik op dit moment aan het afronden ben. Tijdens deze master heb ik veel analytische vaardigheden opgedaan, die erg goed van pas komen in mijn functie als consultant. Daarnaast ben ik in september begonnen aan de master Strategic Management, waar ik veel leer over diverse strategische en consultancy-gerelateerde onderwerpen en vaardigheden.

Mijn interesse voor consultancy is aangewakkerd tijdens een project waarbij ik in opdracht voor een Nederlands bedrijf een maand in Spanje en Portugal mocht verblijven om daar onderzoek te doen naar de markt. Ik heb er erg van genoten en wilde mezelf graag verder ontwikkelen als consultant. De reden dat ik voor Student Consultant heb gekozen is vanwege de diversiteit in projecten en de jonge, ambitieuze collega’s met uiteenlopende studieachtergronden.

Ik ben een echte teamplayer die graag resultaatgericht te werk gaat. Successen moeten immers samen gevierd worden! Met mijn analytische vaardigheden en kritische blik, zorg ik ervoor dat, onder begeleiding van de consultants van L&VS group, projecten van hoge kwaliteit zullen worden opgeleverd. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Student Consultant en met een jong en ambitieus team onze opdrachtgevers te helpen bij hun vraagstukken.

Opleiding:

  • BSc Economie & Bedrijfseconomie
  • MSc Marketing Analytics
  • MSc Strategic Management

Organisatorische functie:

  • Talent Development Director & Customer Excellence Director

 

Onze Consultants