Ik ben Maarten Koster en sinds oktober werk ik als consultant bij de organisatie Student Consultant. Momenteel volg ik de master Information Management aan Tilburg University. Tijdens mijn master leer ik om strategische en operationele behoeften te vertalen naar informatiesystemen en zo de brug te worden tussen IT-processen, strategische behoeften en bedrijfsvoering. Hiernaast ben ik actief bij verschillende commissies. De vaardigheden die ik hier heb opgebouwd en de kennis die ik bij mijn studie heb opgedaan wil ik nu gaan toepassen in de praktijk.

Ik heb besloten om bij Student Consultant te gaan werken zodat ik relevante werkervaring kan opdoen. Door mijn theoretische kennis toe te passen op uitdagende projecten kan ik ervaring opdoen in de praktijk en meer leren over de consultancy. Bij Student Consultant kan ik mijzelf verder ontwikkelen als niet alleen consultant, maar door het uitvoeren van een organisatorische functie, ook als ondernemer.

Ik ben een analytisch en ambitieus persoon en deze eigenschappen zullen goed van pas komen bij het helpen van bedrijven met hun vraagstukken. Ik hoop onder de begeleiding van de ervaren consultants van L&VS groep te kunnen werken aan diverse projecten en kijk ernaar uit om bij Student Consultant te gaan werken. 

Opleiding:

  • BSc Economie en Bedrijfseconomie
  • MSc Information Management

Organisatorische functie:

  • Business Development