Mijn naam is Matthijs Vossen en ik ben consultant bij Student Consultant. Daarnaast volg ik de studie Data Science & Artificial Intelligence aan Maastricht University. De theoretische kennis die ik tijdens deze studie en bijbehorende projecten heb opgedaan brengt mij in de mogelijkheid om zowel bestaande als potentiële bedrijfsstrategieën en -processen kritisch te evalueren, analyseren en optimaliseren. Zo werk ik momenteel vanuit mijn universiteit aan een project bij de grootste pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland, APG, om met behulp van verzamelde gebruikersdata de digital customer journey te versterken. 

Student Consultant is voor mij dé manier om, in samenwerking met opdrachtgevers, mijn vaardigheden op de proef te stellen en te versterken. Hiermee streef ik naar realistische en praktische uitkomsten, met direct merkbare toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. 

Ik ben een gedreven analist met sterke communicatieve vaardigheden. Mijn intrinsieke motivatie gecombineerd met het toeziend oog van L&vS Group én de ambitieuze collega’s van Student Consultant maken het voor mij mogelijk om mijn opdrachtgevers kwaliteit te garanderen. Ik kijk er naar uit om de diverse uitdagingen die het bedrijfsleven te bieden heeft te tackelen. 

Opleiding:

  • BSc. Data Science and Artifical Intelligence

Organisatorische functie:

  • Talent Experience