Ik ben Matteo Blazevic en sinds september 2022 werk ik als consultant voor Student Consultant. Hiervoor heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit afgemaakt, waar ik met een breed vakkenpakket over allerhande bedrijfskundige zaken veel heb geleerd. Onder dit vakkenpakket vallen softe vakken zoals Strategic HRM of Organisatieontwerp, en harde vakken zoals Accounting of Corporate Finance. Ik ben begonnen bij Student Consultant om mijn bedrijfskundige kennis verder te ontwikkelen in de praktische zin. Dankzij het brede karakter van mijn opleiding ben ik op veel vlakken inzetbaar, maar mijn interesses liggen vooral bij IT en innovatie. 

Ik ben flexibel, leergierig en gedreven om samen met de klant de optimale oplossing te zoeken. Met mijn sterke analytische vermogen werk ik secuur en gestructureerd. Daarnaast heb ik een ondernemend karakter, waardoor ik met creatieve oplossingen zelf het initiatief kan nemen. Daarom wil ik ook na dit tussenjaar beginnen met de master Strategic Entrepreneurship in Rotterdam, en ik denk dat het sterk ondernemende bedrijf Student Consultant mij hier perfect op zal voorbereiden.  

Met de variërende teams en opdrachten binnen Student Consultant hoop ik mijn kennis over verschillende vakgebieden adequaat toe te kunnen passen, terwijl ik tegelijkertijd mezelf op nieuwe gebieden verder kan ontwikkelen. 

Opleiding:

  • BSc Bedrijfskunde

Organisatorische functie:

  • Talent Experience