Ik ben Maurits Blaauw en sinds oktober 2022 werkzaam als consultant bij Student Consultant. Op dit moment volg ik de bachelor medische informatiekunde aan de universiteit van Amsterdam. Hierbij ben ik veel bezig met het ontwikkelen van medische software, daarbij krijg ik veel mee over ondernemerschap (binnen de medische sector).

Ik heb besloten om mij bij Student Consultant aan te sluiten omdat de projecten een kans bieden om als student aan de slag te gaan in het professionele bedrijfsleven waarbij ik mezelf veel kan ontwikkelen op professioneel gebied. Omdat iedereen binnen Student Consultant veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt kan ik mij veel ontwikkelen in het ondernemerschap en initiatief nemen.

Ik ben enthousiast om uitdagende projecten op te pakken, en onder begeleiding van ervaren consultants veel te leren over het professionele bedrijfsleven en mij op veel vlakken zoals sociaal en professioneel niveau te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Student Consultant!

Opleiding:

  • BSc Medische informatiekunde

Organisatorische functie:

  • Marketing