Mijn naam is Max van der Heijden en ik ben sinds September werkzaam als consultant bij Student Consultant. Ik studeer momenteel zowel Artificial Intelligence als International Business Administration aan de Radboud Universiteit. Door deze combinatie van bachelors te volgen ben ik zowel bekwaam in het oplossen van technische problemen, zoals data science vraagstukken of andere ICT-gerichte onderwerpen als in het aanpakken van Business problemen, zoals management, strategie en bedrijfsstructuur. Deze sterke combinatie stelt mij dus in staat om veel verschillende dingen aan te pakken, en hierbij ook over de meeste recente academische vakkennis te beschikken.

Consultancy trekt mij vooral aan door de grote variatie aan problemen waar je mee te maken kan krijgen. Door deze grote hoeveelheid aan variatie kan ik mezelf ook goed oriënteren op welke kant ik op wil nadat ik mijn studieperiode afrond. De praktijkervaring die ik opdoe met consultancy spreekt mij ook aan, aangezien je dit deel tijdens het studeren minder sterk beleeft.

Opleiding:

  • BSc Artificial Intelligence

Organisatorische functie:

  • Business Development

 

Onze Consultants