Mijn naam is Mehmet Katranci en ik ben sinds augustus werkzaam als consultant bij Student Consultant. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor IBA in Tilburg afgerond en ben ik begonnen aan de master Strategic Management. Naast mijn studie heb ik een jaar in het bestuur van ISAT gezeten en heb ik een kleding bedrijf genaamd GAVA Wear opgericht. Deze ervaringen in combinatie met mijn studieachtergrond hebben mij een breed scala aan soft en hard skills geleerd.

Ik heb gekozen om bij Student Consultant te werken omdat ik een erg leergierig persoon ben die erg veel waarde hecht aan variatie. Student Consultant biedt mij de mogelijkheid om de behoefte naar variatie te vervullen door het aanbod aan variërende opdrachten in verschillende sectoren. De begeleiding van ervaren consultants van L&vS Group geeft daarnaast ook nog de mogelijkheid om aan grotere projecten te werken en echt te zien hoe een consultant werkt.

Aan het begin van een opdracht kijk ik graag naar alle processen, zowel formeel als informeel, om de situatie goed in kaart te brengen en zo de beste kwaliteit te leveren. Ik ben kritisch en resultaatgericht en benader problemen graag vanuit een analytisch standpunt. Met de creatieve vrijheid die ik krijg om projecten aan te pakken en de ondersteuning vanuit L&vS Group weet ik zeker dat elk project goed wordt afgeleverd.

Opleiding:

  • BSc International Business Administration
  • MSc Strategic Management

Organisatorische functie:

  • Talent Experience

 

Onze Consultants