Mijn naam is Merel van de Wetering en ik ben sinds mei werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de bachelor International Business aan Maastricht University. Tijdens deze breed georiënteerde studie heb ik theoretische kennis opgedaan over de strategie, innovatie en management van bedrijven. Deze kennis heb ik mogen uitbreiden door mijn bestuursjaar bij Integrand en stage Business Development bij IRI. Hier heb ik veel praktische ervaring opgedaan die ook voor mijn interesse in de consultancy sector hebben gezorgd.

De reden dat ik voor Student Consultant heb gekozen is omdat ik de consultancy sector beter wil leren kennen. Het lijkt mij enorm leerzaam om met uiteenlopende projecten bezig te zijn waarbij ik mijzelf ook kan oriënteren op wat ik wil gaan doen als ik klaar ben met mijn studie.

Ik ben een ambitieuze student die zich graag bezighoudt met activiteiten buiten mijn studie om. Ik haal altijd het maximale uit mezelf en straal dit uit door mijn enthousiasme en leergierigheid.

Opleiding:

  • BSc International Business

Organisatorische functie:

  • Acquisitie

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@n-abled.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder