Mijn naam is Mick Huisman en ik werk sinds begin juni bij Student Consultant. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn huidige bachelorstudie: International Business Administration aan Tilburg University, waarna ik een master in Strategic Management wil gaan volgen. Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan op verschillende business gerelateerde gebieden zoals marketing en management. Het lijkt me erg leuk om deze kennis toe te kunnen passen in de vorm van consultancy. Daarnaast heb ik een super toffe ervaring in het buitenland mogen hebben door het exchange programma dat mijn studie aanbiedt, wat me verschillende (internationale) perspectieven heeft gegeven op het gebied van business.
De reden dat ik gekozen heb voor Student Consultant is voornamelijk de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling, voornamelijk op het gebied van consultancy, maar ook op veel andere gebieden, zoals tijdens het uitvoeren van een organisatorische functie. Daarnaast biedt het me de kans om ervaring op te doen in een industrie die later ook van pas kan komen.
Ik ben een gedreven persoon met veel ambities en hoop deze vaardigheden te kunnen laten zien en versterken tijdens mijn tijd bij Student Consultant. Tot slot kijk ik uit om veel te leren van mijn nieuwe collega’s en de bedrijven waar ik zal werken.

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Marketing

 

Mick van Student Consultant