Mijn naam is Mick Peters Sengers, een ijverig en gedreven student aan de Universiteit van Tilburg. Ik sta bekend om mijn geduld met verder een brede kennis en interesse. Sinds dit jaar ben ik actief als consultant bij Student Consultant om zo meer ervaring op te doen. Daarbij krijg ik ook de kans om huidige kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Hiervoor was ik werkzaam als research intern bij Metrixlab Rotterdam, waar ik mijn strategisch denken heb verbeterd en daarnaast praktijkervaring heb opgedaan in dataverwerking. Samen met mijn studie International Business Administration geeft dit de benodigde kennis en juiste instelling voor mijn rol als consultant. Dit alles zorgt ervoor dat ik deskundig en met een kritische blik tot originele en innovatieve oplossingen kom

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Marketing

 

Mick van Student Consultant