Ik ben Mika Visser, en sinds februari 2023 werk ik als consultant bij Student Consultant. Ik volg een master Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn bachelor heb ik veel met data gewerkt, en is mijn interesse om deze ervaring in de bedrijfswereld toe te passen almaar gegroeid. Toen ik begon aan mijn master ben ik op zoektocht gegaan naar relevante werkervaring, en al snel kwam ik bij consultancy terecht. 

Bij Student Consultant hoop ik mij op professioneel vlak verder te ontwikkelen, mede door het toepassen van mijn kwaliteiten op het front van Data Science. Door projecten uit te voeren bij verscheidene bedrijven kan ik tegelijkertijd mijn soft skills ontwikkelen en mijn hard skills perfectioneren. Ook kan ik dankzij mijn organisatorische functie binnen Student Consultant een betere inkijk krijgen in het bedrijfsleven. 

Onder toeziend oog van de L&VS groep ga ik bedrijven helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Ik ben gedreven en enthousiast om veel diverse projecten uit te voeren, en ik kijk er zeer naar uit om bij Student Consultant aan de slag te gaan! 

Opleiding:

  • BSc Artificial Intelligence
  • MSc Artificial Intelligence

Organisatorische functie:

  • Talent Development