Ik ben Mike Peters en sinds februari werkzaam bij Student Consultant. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor International Business Administration aan de Radboud Universiteit. Deze opleiding focust zich op het beschrijven, analyseren en oplossen van organisatievraagstukken waarbij organisatievraagstukken vanuit verschillende vakgebieden worden benaderd. Al gauw merkte ik dat mijn interesse viel op marketing en daarom heb ik gedurende mijn bachelor een semester aan de University of Alberta in Canada gestudeerd om mijzelf verder te ontwikkelen in dit vakgebied. 

Ik heb ervoor gekozen om te solliciteren bij Student Consultant, omdat ik opzoek was naar een extra uitdaging naast mijn studie waarin ik mijzelf zowel op professioneel gebied verder kan ontwikkelen en tevens relevante werkervaring op kan doen. Ik heb me dan ook bij Student Consultant aangesloten om het gat tussen de academische kennis en de praktijk te verkleinen en zie dit als een mooie kans voor het begin van mijn carrière. 

Ik ben erg enthousiast om samen met andere ambitieuze studenten organisatievraagstukken in verschillende vakgebieden te analyseren en op te lossen en mijn vergaarde kennis in praktijk te brengen! 

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Marketing