Mijn naam is Nick Beukenkamp en ik ben sinds januari 2022 een consultant bij Student Consultant. Ik heb de bachelor Artificial Intelligence in 3 jaar tijd voltooid op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna ben ik begonnen aan een master Artificial Intelligence op de Utrecht University en begin ik steeds meer een kant op te groeien. Ik heb in mijn studietijd tot nu toe veel geleerd over programmeren, wiskunde, logica en een vleugje menselijk lichaam. Mijn interesses liggen in het technische gedeelte van Artificial Intelligence. Door de studies die ik gevolgd heb, ben ik interesses gaan ontwikkelen richting data analysis en machine ethics.

Student Consultant biedt mij de kans om mezelf te ontwikkelen door middel van trainingen, workshops en 1-op-1 mentoring bij projecten van begeleidende ervaren consultants. Als consultant bij Student Consultant wil ik mijn kennis vergroten en meer werkervaring op doen. Deze werkervaring ervaar je meestal niet op de universiteit waar het meeste gebaseerd is op theorie.

Ik ben een hardwerkend persoon die altijd alle deadlines haalt als deze gesteld worden. Ik kijk kritisch naar collega’s en mezelf wat uiteindelijk hopelijk zorgt voor een resultaat van hogere kwaliteit. Student Consultant past bij mij aangezien ik perfectionistisch ben en graag wil samenwerken met studiegenoten van dezelfde leeftijd. Ik denk dat ik daar het meeste van kan leren.

Opleiding:

  • BSc Artificial Intelligence
  • MSc Artificial Intelligence

Organisatorische functie:

  • Marketing

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder