Mijn naam is Nick Drost en sinds oktober werk ik als consultant bij Student Consultant. Ik volg momenteel de master Business Analytics and Operations Research aan Tilburg University. Deze master leert me complexe bedrijfskundige vraagstukken op te lossen en processen te optimaliseren met behulp van data en wiskundige technieken. Hierdoor is mijn interesse in consultancy sterk gegroeid. Tijdens mijn studie heb ik ook verschillende extra-curriculaire activiteiten gedaan, met name binnen mijn studievereniging, waar ik veel skills heb opgebouwd die ik met mijn kennis wil gaan toepassen in de praktijk.

Ik heb mij bij Student Consultant aangesloten om relevante werkervaring op te doen en mijzelf op professioneel gebied verder te ontwikkelen. Door het uitvoeren van uitdagende projecten kan ik mijn theoretische kennis toepassen in de praktijk en het consultancy vak beter leren kennen. Wat mij ook erg trekt aan het werken bij Student Consultant is het uitvoeren van een interne functie, waarmee je ondernemende vaardigheden ook een boost krijgen.

Ik ben gemotiveerd en nauwkeurig werkend en met behulp van de ervaren consultants van de L&VS groep is mijn ambitie bedrijven verder te kunnen helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Ik hoop de komende tijd veel diverse projecten uit te voeren en ik kijk er naar uit om als consultant bij Student Consultant aan de slag te gaan!

Opleiding:

  • BSc Econometrics and Operations Research
  • MSc Business Analytics and Operations Research

Organisatorische functie:

  • Business Development