Mijn naam is Niek Berends en ik ben werkzaam als consultant bij Student Consultant sinds december 2021. Gedurende mijn studie International Business aan Maastricht University heb ik een brede bedrijfskundige kennis opgedaan. Bovendien heb ik me tijdens mijn studie gespecialiseerd in Emerging Markets. Hierin heb ik bedrijfskundige aspecten vanuit twee perspectieven leren bekijken; vanuit ontwikkelende markten en opkomende markten. Naast mijn studie heb ik praktische ervaring opgedaan als voorzitter van een studentencafé, wat ik heb ervaren als een interessante uitdaging, mede door de huidige coronapandemie. Door deze ervaring ben ik nog meer benieuwd geraakt naar andere soorten bedrijven en hun bedrijfsvoering, middels consultancy wil ik hiermee in aanraking komen en meer over leren.

Ik beschouw Student Consultant als ideaal bedrijf om deze ambities waar te maken. Student Consultant is een jong snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Naast de consultancy projecten is er de ruimte om zelf bij te dragen aan de groei van het bedrijf, er heerst een open cultuur waarin nieuwe ideeën aangemoedigd worden. Het bedrijf heeft een grote verscheidenheid aan ambitieuze studenten van verschillende universiteiten en verschillende studies. Hierdoor kan ik leren om vraagstukken vanuit nieuwe perspectieven te bekijken. Bovendien is het een goede kans om mijn netwerk uit te breiden.

Opleiding:

  • BSc International Business

Organisatorische functie:

  • Acquisitie

Onze Consultants

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder