Mijn naam is Chela Loeters en ik ben sinds mei werkzaam als consultant bij Student Consultant. Afgelopen september ben ik begonnen aan de master ‘Bio-Pharmaceutical Sciences’ in Leiden na een bachelor te hebben afgerond aan de Universiteit Utrecht (UU). Naast mijn vakgebied ben ik extra-curriculair vrij actief geweest. Binnen en buiten mijn studie heb ik soft en hard skills ontwikkeld door middel van twee wetenschapsstages, actieve deelname binnen mijn vereniging en mijn lidmaatschap binnen de universiteitsraad van de UU. Met nog anderhalf jaar te gaan bij mijn master zocht ik een nieuwe uitdaging en deze heb ik bij Student Consultant gevonden.
Ik heb gekozen om deze extra uitdaging te zoeken bij Student Consultant omdat ik ernaar uitkijk complexe vraagstukken op te lossen binnen een gemotiveerd en vooral sterk team met nauwe begeleiding van ervaren consultants van L&vS Group. Verder spreekt de diversiteit aan bedrijven waar Student Consultant mee werkt mij erg aan, zo kan ik mij breed ontwikkelen en kennis op doen voor een toekomstige carrière.
Ik heb geleerd om analytisch en kritisch te denken, snel verbanden te leggen en hoe ik mij expert kan maken in een compleet nieuw onderwerp. Ik kijk ernaar uit om veel interessante vraagstukken te tackelen binnen een jong en gemotiveerd team bij Student Consultant.

Opleiding:

  • BSc College of Pharmaceutical Sciences
  • MSc Bio-Pharmaceutical Sciences

Organisatorische functie:

  • Marketing

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder