Ik ben Esmee Voulon en sinds mei ben ik werkzaam bij Student Consultant. Naast mijn werk als consultant volg ik de master Economics aan Tilburg University. In mijn master doe ik veel kennis op, op het gebied van het functioneren van de economie binnen Nederland, maar ook op mondiaal niveau. Tevens volg ik een specialisatie in gedragseconomie en neemt data gedreven onderzoek een belangrijke positie in, in mijn studie. Naast mijn studie ben ik actief binnen de economische studievereniging van Tilburg University: Asset. Naast het ontwikkelen van hard skills aan de universiteit heb ik bij Asset veel soft skills opgedaan door onder andere het doen van een bestuursjaar. 

Een van de redenen waarom ik bij Student Consultant ben aangesloten is dat ik ervaring op wil doen binnen de consultancy. Tevens wil ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en extra-curriculaire activiteiten graag toepassen in de praktijk. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe kansen om mezelf te ontwikkelen en uitdagingen motiveren mij hierbij. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met verschillende projecten aan de slag te gaan! 

Opleiding:

  • BSc Economie en Bedrijfseconomie
  • MSc Economics

Organisatorische functie:

  • Marketing

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder