Ik ben Jeroen Adams en sinds Maart ben ik werkzaam als consultant bij de organisatie Student Consultant. Momenteel doe ik de bachelor Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hierin leer ik hoe je bedrijfsprocessen kan mijn master leer ik veel over het creëren, implementeren en het veranderen van de strategieën van organisaties in industrieën die constant veranderen. Dit is een erg brede studie waarin je kortgezegd leert om bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren. Ook doe ik veel extra-curriculaire activiteiten binnen mijn studievereniging zoals het doen van commissies. Daarnaast ben ik actief binnen ESTIEM, een Europees netwerk voor alle Industrial Engineering studenten die mij de uitgelezen mogelijkheid geeft om mijn netwerk uit te breiden en nieuwe mensen en culturen te leren kennen uit heel Europa.

Tijdens mijn bachelor is het woord consultant al erg vaak gevallen en dit wekte mijn interesse. Ik wilde graag weten of dit werk iets voor mij zou zijn en Student Consultant gaf mij hier de uitgelezen mogelijkheid in om kennis te maken met de consultancy wereld. Tijdens de projecten kan ik mijn reed gedane kennis toepassen en krijg ik de kans om praktijkkennis op te doen wat erg waardevol is.
 
Ik ben erg analytisch en resultaatgericht ingesteld en onder begeleiding van de L&VS groep ga ik bedrijven helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Ik hoop veel te leren bij Student Consultant en een idee te krijgen welke kant ik later op wil gaan!

Opleiding:

  • BSc Industrial Engineering

Organisatorische functie:

  • Marketing

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder