Ik ben Kez Iedema en ik studeer momenteel International Business aan de universiteit van Maastricht. Sinds februari ben ik actief bij Student Consultant om zo kennis te maken met bedrijven en doormiddel van een voorspoedige samenwerking problemen op te lossen.

Ik ben een hardwerkende, ijverige student die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Mijn studie dient als een brede basis aan kennis die ik op verscheidene vlakken binnen een bedrijf kan toepassen. Deze veelzijdigheid geeft mij de kans om doelbewust en effectief te werk te gaan. Daarnaast ben ik vanaf kinds af aan gefascineerd door cijfers, waardoor ik mezelf op economisch en financieel vlak spoedig ontwikkel.

Ik ben gemotiveerd om de ervaringen die ik binnen mijn studie heb opgedaan toe te passen op praktijk vlak binnen de consultancy zodat alle betrokken bedrijven profijt hebben van de samenwerking. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen met het gehele team van top studenten te groeien als bedrijf naar een invloedrijk consultancy bedrijf.

Opleiding:

  • BSc International Business

Organisatorische functie:

  • Acquisitie

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder