Student Consultant is een adviesbureau gerund door meer dan 50 ambitieuze topstudenten verspreid over Nederlandse universiteiten. Wij werken samen met diverse consultancy kantoren. Zij trainen onze student consultants op consultancy vaardigheden én coachen onze projecten. Deze werkwijze is gericht op zelfstandigheid en kwaliteit.

Onze werkwijze

De werkwijze van Student Consultant is gericht op zelfstandigheid en kwaliteit. Student Consultant biedt consultancy diensten aan. Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit. Dit doen wij met een multidisciplinair team van onze student consultants met coaching van ervaren consultants.

Student Consultant biedt ook Consultancy as a Service aan. Wij stellen de actuele academische kennis van onze consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten. Onze consultants worden ook hierbij gecoacht door onze ervaren consultants.

Ons portfolio

Daag ons uit!

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze (student) consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op!

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder