Student Consultant neemt de regie over projecten om bedrijfskundige en data gerelateerde vraagstukken te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit. Dit doen wij met een multidisciplinair team van onze consultants met coaching van een ervaren consultant van L&vS Group.


Consultancy:

Strategie

Het leveren van input voor het maken van strategische beslissingen.

consultancy symbool - scherm

Data Analytics

Het omzetten van ruwe data in bruikbare informatie om data gedreven beslissingen te maken

consultancy symbool - groei statistiek

Human Resource Management

Het optimaliseren van de prestaties van werknemers en teams binnen organisaties

Proces- en ketenmanagement

Het automatiseren en optimaliseren van operationele processen binnen een organisatie.

Overige diensten

Kunt u uw vraagstuk niet plaatsen binnen bovenstaande categorieën? Neem dan contact met ons op zodat wij samen een invulling voor uw project kunnen vaststellen.

Wij zijn Student Consultant

Wij geloven dat consultancy snel tot aantoonbare klantwaarde moet leiden, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Consultancy is een begrip dat vrijwel in elke organisatie bekend en te vinden is. Consultancy kan op veel verschillende vlakken een handig hulpmiddel zijn om advies te krijgen over moeilijke dilemma’s. Student Consultant heeft topstudenten met verschillende achtergronden, dus kunnen ze als een team worden ingezet om op veel verschillende vlakken binnen een organisatie hulp te bieden.

Natuurlijk is consultancy binnen organisaties een belangrijk onderwerp, en dus moet dit op een hoog niveau worden uitgevoerd. De ambitieuze studenten van Student Consultant worden gecoacht door ervaren consultants zodat deze kwaliteit binnen Student Consultant wordt gewaarborgd.

 

Lees meer over ons

Stel ons je vragen!

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder