Student Consultant is een bedrijfskundig consultancy bureau dat volledig wordt gerund door hoogopgeleide en ambitieuze topstudenten. Door onze uiteenlopende studieachtergronden gecombineerd met ons innovatieve business model leveren wij oplossingen voor een breed scala aan behoeftes van organisaties van elk formaat. Wij leveren klantwaarde door zowel het beschikbaar stellen van onze Student Consultants als het ondersteunen én zelfstandig uitvoeren van projecten.

Consultancy

Student Consultant neemt de regie over projecten om bedrijfskundige vraagstukken te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit. Dit doen wij met een multidisciplinair team van onze consultants met coaching van een ervaren consultant van L&vS Group.

Consultancy as a Service

Student Consultant stelt de actuele academische kennis van haar consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten. Onze consultants worden hierbij gecoacht door een ervaren consultant van L&vS Group.

Onze vakgebieden

Strategie

Het uitvoeren van onderzoeken op strategisch vlak zoals interne en externe analyses of het doorrekenen van business modellen. Hiermee leveren wij input voor strategische beslissingen van organisaties.

consultancy symbool - scherm

Data Management

Het verzamelen en opschonen van data (data cleansing) om de kwaliteit van de data binnen organisatie te verhogen en klaar te maken voor gebruik. Ook creëren wij datamodellen om een beter inzicht in de data relaties te krijgen.

consultancy symbool - map

Data Analytics

Het uitvoeren van data analyses om bedrijfskundige vraagstukken te beantwoorden. Wij vertalen een business vraagstuk in een plan van aanpak en voeren de analyses zelfstandig uit.

consultancy symbool - groei statistiek

Finance & Pricing

Het verrichten van financiële werkzaamheden op diverse terreinen, zoals actuariële wetenschappen, ter ondersteuning van de financiële afdelingen van organisaties.

consultany symbool - financiële groei grafiek

IT and Cyber Security

Het formaliseren en verbeteren van procedures en processen op het gebied van IT en cyber security. Ook kunnen de Student Consultants ondersteunen bij verschillende systeemmigraties.

consultancy symbool - IT en cyber security

Exploratieve onderzoeken

Het uitvoeren van onderzoeken op uiteenlopende gebieden zoals bedrijfskunde, human resource management of procesoptimalisatie. Dit leidt tot vernieuwende inzichten voor uw organisatie.

consultancy symbool - vernieuwende inzichten

Actuariaat

Het verrichten van financiële werkzaamheden op diverse terreinen, zoals actuariële wetenschappen, ter ondersteuning van de financiële afdelingen van organisaties.

Procesoptimalisatie

Het uitvoeren van data gedreven onderzoek om processen van organisaties te optimaliseren.

Supply Chain Management

Het uitvoeren van data gedreven onderzoek om supply chains van organisaties te optimaliseren.

Artificial Intelligence

Het identificeren van AI use cases in organisaties en het toepassen van machine en deep learning.

Data visualisatie

Het visualiseren van operationele en sturingsinformatie in dashboards.

Overige diensten

Kunt u uw vraagstuk niet plaatsen binnen bovenstaande categorieën? Neem dan contact met ons op zodat wij samen een invulling voor uw project kunnen vaststellen.

Daag ons uit!

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultant op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op!

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder