Student Consultant onderscheidt zich door zijn unieke aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen van vraagstukken door het samenbrengen van scherpe en vernieuwende perspectieven, vanuit onze studenten gecombineerd met bewezen consultancy ervaring.

Om deze reden werken wij altijd met multidisciplinaire teams die bestaan uit consultants met uiteenlopende studieachtergronden en ervaringen. Wij werken schouder aan schouder met onze klanten aan het realiseren van hun ambities door te focussen op realisatie van klantwaarde.

Onze Way of Working

Voortraject

Voordat we een project starten gaan we meerdere keren met elkaar in gesprek om het plan van aanpak te bepalen. Tevens zullen wij intensief contact hebben met de ervaren consultants van L&vS Group om tot een optimaal plan van aanpak te komen. In deze gesprekken komen kritische vragen van onze kant met als doel om zo snel mogelijk een beeld van uw organisatie en bijbehorende producten en/of diensten te verkrijgen.

Vervolgens kijken we gezamenlijk naar uw vraagstuk en bepalen we ook gezamenlijk de onderzoeksmethode. Bij wederzijdse goedkeuring gaan we de projectfase in.

Project

Een team van onze consultants gaat, onder intensieve begeleiding van de ervaren consultants van L&vS Group, aan de slag met uw project. Deze tijd wordt besteed aan onder andere een iteratief proces van het verzamelen en interpreteren van data en het presenteren van het advies. De data wordt verkregen via zowel desk- als fieldresearch.

Tot slot maken we onze adviezen concreet en overtuigend en vervolgens presenteren we deze aan de ervaren consultants van L&vS Group die het project begeleiden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van ons advies waarborgen en dit advies presenteren we vervolgens aan (een selectie van) uw organisatie.

Natraject

Na het project blijven we in contact door drie vaste contactmomenten waarin we samen evalueren hoe het project verlopen is en waar uitdagingen zijn tijdens de implementatie van het advies. Tijdens deze contactmomenten zullen we terugblikken op het project, maar we zullen vooral ook verder vooruit kijken.

Tegen welke obstakels verwacht u nog te lopen? Hoe kunt u hier nog mee omgaan? Wellicht kunnen wij zelfs daar een bijdrage aan leveren middels een nieuw adviestraject!

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Stel ons je vragen!

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@student-consultant.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder