Mijn naam is Pelle van der Hulst en ik ben vanaf maart consultant bij Student Consultant! Ik ben net klaar met mijn bachelor Bedrijfskunde, en ik ga vanaf September de master Organisational Design & Development volgen. In deze master leer je kijken naar structurele problemen in organisaties door te kijken naar het ontwerp, de cultuur en de ‘social fabric’ van organisaties. Hierbij leer je veel adviserende en analyserende skills. Ik denk dat dit heel goed past bij Student Consultant, en dat ik veel van de kennis van mijn bachelor en aankomende master in de praktijk kan gaan brengen! 

Vanuit mijn werkverleden en extra-curriculaire activiteiten heb ik al veel kennis en skills ontwikkelt die ik ook graag bij Student Consultant wil gaan toepassen. Daarbij wil ik mijzelf nog verder professioneel gaan ontwikkelen op het gebied van consultancy, door verschillende soorten projecten uit te voeren in verschillende teams de komende tijd. Daarnaast hoop ik ook nog veel extra ervaring op te doen in mijn organisatorische functie! 

Ik heb erg veel zin en vertrouwen in de komende tijd, en ben erg benieuwd welke ervaringen ik ga op doen in de complexe vraagstukken in de diverse projecten die mij te wachten staan! 

Opleiding:

  • BSc Bedrijfskunde
  • MSc Organisational Design & Development

Organisatorische functie:

  • Marketing