Ik ben Rachèl en sinds mei ben ik werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel volg ik de International Business track van de master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze master leer ik veel over management, strategie en ondernemingsbestuur met een focus op de internationale markt.

Hiervoor heb ik de bachelor Economics & Business Economics aan de Universiteit Utrecht met genoegen afgerond. Tijdens mijn bachelor heb ik een minor in Social Sciences gevolgd, waardoor ik ook kennis heb van consumentengedrag en gedragsverandering. Verder ben ik erg gedreven en een echte teamspeler mede door mijn topsport verleden.

Als consultant wil ik mijn academische kennis en soft skills toepassen om deskundig advies te geven. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om bedrijven te voorzien van nieuwe ideeën en oplossingen voor complexe uitdagingen.

Opleiding:

  • BSc Economics & Business Economics
  • MSc International Business

Organisatorische functie:

  • Acquisitie

 

Rachel van Student Consultant