Ik ben Rijk de Visser en sinds februari werk ik als consultant bij de organisatie Student Consultant. Momenteel volg ik de master Digital Business and Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In deze master ligt de focus op de brug vormen tussen IT en Business. Het curriculum maakt een verbinding tussen informatiesystemen en innovatie management. Bovendien bestudeer je hoe je producten, services, processen en business modellen in een business context kan innoveren en verbeteren met het gebruik van de nieuwste technologieën. Hierdoor is mijn interesse in consultancy sterk gegroeid. Naast mijn studie heb ik verschillende extra-curriculaire activiteiten gedaan waar ik veel skills heb opgebouwd die ik wil gaan toepassen binnen Student Consultant. Ik heb mij bij Student Consultant aangesloten om relevante werkervaring op te doen naast mijn master. In mijn ogen is Student Consultant het ideale opstapje naar consultancy toe, omdat ik mij hier verder kan ontwikkelen op professioneel gebied. Dit ga ik doen door uitdagende projecten te voltooien, theoretische kennis toe te passen in de praktijk, ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen en het consultancy vak onder de knie te krijgen. Ik ben gemotiveerd, resultaatgericht en gedreven om veel diverse projecten in de naam van Student Consultant uit te voeren bij klanten en ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!  

Opleiding:

  • BSc Science Business & Innovation
  • MSc Digital Business and Innovation

Organisatorische functie:

  • Business Development