Ik ben Robert Poleé en doe op dit moment de MSc Global Health aan Maastricht University. In deze studie wordt een bepaalde manier van denken aangeleerd waarmee je analytisch, globaal en vooral effectief naar problemen leert kijken en naar functionele oplossingen zoekt.  

Student Consultant geeft mij een platform waarop ik mijn professionele kennis en skills verder kan ontwikkelen en toe kan passen binnen het bedrijfsleven. In de afgelopen jaren heb ik veel interessante werkervaringen op kunnen doen waarbij ik veel heb geleerd over effectief samenwerken, gestructureerd werken en vele andere tools en skills die ik graag toe wil passen in de praktijk. Dit, in samenhang met het probleem oplossend denken ontwikkeld aan de universiteit, maakt dat ik vol enthousiasme en vertrouwen de consultancy sector in ga!  

Ik kijk er enorm naar uit om interessante projecten uit te voeren en samen met mijn collega’s geweldige resultaten neer te zetten! 

Opleiding:

  • BSc Gezondheidswetenschappen
  • MSc Global Health

Organisatorische functie:

  • Business Development