Mijn naam is Roeland Hooijmans en sinds maart ben ik werkzaam bij Student Consultant. Naast mijn werk bij Student Consultant ben ik bezig met het afronden van mijn master Industrial and Applied Mathematics aan de Technische Universiteit Eindhoven. Voorafgaand aan mijn master heb ik de bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond aan dezelfde universiteit waarbij ik een onderzoeksstage heb gedaan in de supply chain sector en verschillende werkzaamheden heb verricht als student-assistent.

Ik hoop mijn kennis en ervaring toe te passen en mezelf te ontwikkelen gedurende mijn tijd bij Student Consultant. Met begeleiding van ervaren consultants en het uitvoeren van vershillende projecten kan ik op perfecte wijze bekend raken met het vak van consultancy en praktijkervaring opdoen.

Als ambitieus persoon ben ik altijd op zoek naar uitdagingen. Doordat ik doelgericht te werk ga en analytisch ben zorg ik dat projecten zorgvuldig afgeleverd worden. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Student Consultant!

Opleiding:

  • BSc Technische Bedrijfskunde
  • MSc Industrial and Applied Mathematics

Organisatorische functie:

  • Managing Consultant

 

Onze Consultants